Buitentrainingen vanaf 25 mei 2020
21483
post-template-default,single,single-post,postid-21483,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Buitentrainingen vanaf 25 mei 2020

We hebben onze reguliere trainingen voor een hele tijd moeten stopzetten. Vanaf 25 mei 2020 starten we met buitentrainingen waarbij de groep niet meer dan 20 personen mag omvatten. We hebben hiervoor een NIEUWE ROOSTER opgesteld. 

Ook moet voor elke training apart ingeschreven worden zodat we een overzicht over de aantal deelnemers kunnen krijgen. Kijk hiervoor op de Button TRAININGEN in het menu. Daar vinden jullie alle trainingen in een handige overzicht. Via de detailpagina voor de training kunnen jullie dan inschrijven. 

De trainingen gaan door op het grasveld voor Bakkerij Mentens, Don Boscostraat te Hechtel.

Omdat we ons willen houden aan de richtlijnen van de nationale overheid en de gemeente Hechtel-Eksel, zijn er een aantal regels en afspraken die vooraf voor iedereen helder moeten zijn en die we ook strikt handhaven. Je kan deze afspraken en regels hieronder terugvinden:

We kijken ontzetten ernaar uit om jullie allemaal weer terug te zien.