Nieuwe seizoen 2019/2020
21405
post-template-default,single,single-post,postid-21405,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Nieuwe seizoen 2019/2020

In september begon onze nieuwe sportseizoen. Met een volledig nieuwe en aangepaste rooster en de samenwerking met het Chi Ryu Aiki-JuJitsu Honbu Dojo kunnen wij nu alle leeftijden een aangepaste training aanbieden.

Onze Mini’s (4-6 jaringen) werken momenteel rond algemene motorische vardigheden. Orientatie in de ruimte en hand-voet coordinatie staan hier momenteel in de belangstelling. Daarnaast leren ook zij de eerste stappen in het Ne-Waza programma van de school. Dit zijn technieken om de partner op de grond te kunnen controleren.

De witte en gele banden zijn begonnen met hun werking rond kihon. Dit zijn belangrijke basisoefeningen die later tot complexere bewegingen samengevoegd worden. Ook hier werken we aan het Ne-Waza programma waarin er al veel specifiekere bewegingspatronen getoond worden.

Onze gevorderden gordels (vanaf oranje band) werken intensief aan hun examenprogramma. Zij gaan zowel eind oktober (voor Chi Ryu Aiki-JuJitsu) als ook eind December (voor Okinawa Kobud) hun examens afleggen. Deze groep werkt voraal rond hun uitgebreidere Ne-Waza programme, de valoefeningen middels de Nage No Kata (Uki Otoshi) als ook aan de Ni Cho Sai Kata (zonder sai) en het Chi Ryu Kyu programma.

Dus, iederen toont op elke moment het beste van zichzelf en samen zijn wij een superhechte groep!

Hier een paar impressies van tijdens de trainingen…